SZÉCHENYI 2020

A PRO-SMART KFT. KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSA

A PRO-SMART Korlátolt Felelősségű Társaság simontornyai telephelyén egy BIESSE AKRON 1440 AF + automata élzárót, egy ADAMIK FTO 630 elszívót és egy Csavarkompresszor és hűtve szárítót Fiac New Sylver D 10/500 vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 24,30 millió forintos támogatás segítségével.

A társaságot 2007 májusában Szabó Tamás magánszemély alapította főként asztalosipari tevékenység végzésére.
Fejlesztésünk célja a technológiafejlesztés volt, mely a társaság kapacitását növeli, így a meglévő és új vevői megrendeléseket szolgálja ki, valamint a versenyképességünk javítása, a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása területén. A társaságunk termékfejlesztési stratégiája során kiemelt figyelmet fordítunk a piacon jelentkező megrendelői igényekre.
A projekt keretében megvásároltunk egy automata élzárót, egy csavarkompresszor és hűtve szárítót, és egy elszívót.

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a társaságunk napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt megvalósítása során beszerzett eszközök hozzájárulnak, hogy a társaság a piac szignifikáns szereplője legyen, ezáltal növekszik értékesítési modernizációja. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, több mint 24 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projektről bővebb információt a http://prosmart.hu/ oldalon olvashatnak.

  • További információ kérhető:
    Szabó Tamás
    Elérhetőségeink: telefonszámunk:06 (30) 403 6569, e-mail címünk: iroda@prosmart.hu)

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-00099
Projekt befejezése: 2018.03.23.
Támogatás összege:24.299.950,-; Támogatás aránya: 50%