BÚTORLAPSZABÁSZAT

5 napos vállalási határidő,
Kiszállítás az ország egész területén,
Kedvezményes kiszállítás 10 tábla rendelése felett.

Lapszabászatunkban 14 éves tapasztaltunk és nagyteljesítményű, gyémánt szerszámokkal szerelt gépeink, mint a gyémánt elővágós táblafelosztónk és a gyémánt előmarós élzárógépünk garanciát jelentenek a legmagasabb színvonalú kiszolgálásra.

Csúcstechnológiánk köszönhetően nullfugás (vízhatlan) élzárást, poliuretán élzárást, fehér ragasztós élzárást is FELÁR NÉLKÜL, szintén 5 napos határidővel, házhozszállítással tudunk vállalni!

Magabiztosan állítjuk, hogy olyan minőséget produkálunk, amit itthon csak nagyon kevesen képesek. Minden egyedi igényre találunk megoldást! Már online, pár kattintással leadhatja rendelését!

SZOLGÁLTATÁSOK

SOROZATFÚRÁS

FEHÉR EVA RAGASZTÓS ÉLZÁRÁS

POLIURETÁN ÉLZÁRÁS (VÍZÁLLÓ)

Nullfugás élzárás

SZÖGVÁGÁS ÉS ÉLZÁRÁS

ÍVES MARÁS ÉS ÉLZÁRÁS

PÁNTHELYMARÁS

MUNKALAP ÖSSZEMARÁS

CNC MARÁS

DUPLUNGOLÁS

SZABÁS

Kedvező árak a felhasznált anyagokra

Kiváló árakkal szolgálhatunk az anyagok tekintetében is: Falco, Kronospan márkaképviseletként, továbbá az Egger és Kastamanou bútor- és munkalapjainak teljes választéka megtalálható kínálatunkban.

Az egyszerű munka- és bútorlaptól, a hátfalak, natúr mdf, hdf, forgácslap, rétegelt lemez, Gizir lapok, nett front frontok, CVN akril frontok széles választékával várjuk bútor nagykereskedelmünkben.

Megrendelés

Intézze ügyeit egyszerűen, szerezze be és munkáltassa meg alapanyagait nálunk, egy helyen! Kérdés esetén keresse lapszabászatunk értékesítő kollégáját!